Price & Availability

Please tell us desired arrival date and departure date below

Arrival: calendar
Departure: calendar
Number of people:
 
 
Share on facebook
Egenföretagare på¨västkusten fördubblar havsutsikten Skriv ut Skicka sidan

 

FOR IMMEDIATE RELEASE

Kontakt: Anders Karlsson
Telefon:  +46-731-025523
Email: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
   

 

Egenföretagare på västkusten fördubblar havsutsikten

 

"aseaview.se", ett familjeägt företag i turistbranchen, har dubblerat antalet stugor de hyr ut. Under 2009 har 2 stugor färdigställts båda med havsutsikt. Stugorna ligger i Bohuslän på västkusten på Bokenäset och i Sotenäs. Stugorna har köptsupp och sedan genomgått en omfattande renovering så att de ska vara praktiska för semestrande familjer samt ta tillvara på den fina utsikten över havet.

 

"Redan i februari 2008 var hela sommar 2008 uppbokad och då vi vet att maj månad är den månaden då flest människor söker semester stugor för sommaren så bestämde vi oss för att vi var tvugna att göra något" säger delägaren Anders Karlsson. De bestämde sig för att total renovera en stuga på Bokenäset som tidigare inte har varit uthyrd. Tak, väggar, golv, fönster allt byttes ut även kök och badrum byttes samtidigt som vissa rum fick byta plats. "Det var en väldig röra ett tag under vintern, men samtidigt är det bättre att göra alla ändringarna på en gång så att vi får ett bra hus från början istället för att göra små föbättringar med tiden" fyller Anders på.

 

Paralellt med huset på Bokenäset så införskaffades även ett hus i Sotenös kommun, bara 50 meter från vattnet. Även här gjordes ett omfattande renoveringsarbete för att höja standarden samt bättre tillgodogöra utsikten över Åbyfjorden.

 

"aseaview.se" har sedan tidigare även 2 andra stugor med havsutsikt som hyrs ut per vecka, året om.

 

"aseaview.se" grundades 2007 för att hyra ut stugor till besökare från Sverige och utlandet. Företaget erbjuder stugor på västkusten med havsutsikt. aseaview.se drivs av makarna Joan och Anders Karlsson.

###

 

Ring +46-731-025523 eller skicka ett e-mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den du önskar mer information eller om du vill boka en interview med Anders Karlsson.

 Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! LinkedIn!