Price & Availability

Please tell us desired arrival date and departure date below

Arrival: calendar
Departure: calendar
Number of people:
 
 
Share on facebook
Egenföretagare på västkusten fördubblar havsutsikten Print E-mail

 

FOR IMMEDIATE RELEASE

Kontakt: Anders Karlsson
Telefon:  +46-731-025523
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
   

 

Egenföretagare på västkusten fördubblar havsutsikten

 

"aseaview.se", ett familjeägt företag i turistbranchen, har dubblerat antalet stugor de hyr ut. Under 2009 har 2 stugor färdigställts båda med havsutsikt. Stugorna ligger i Bohuslän på västkusten på Bokenäset och i Sotenäs. Stugorna har köpts upp och sedan genomgått en omfattande renovering så att de ska vara praktiska för semestrande familjer samt ta tillvara på den fina utsikten över havet.

 

Delägaren Anders Karsson berättar, "Redan i februari 2008 var hela sommar 2008 uppbokad och då vi vet att maj månad är den månaden då flest människor söker semesterstugor för sommaren så bestämde vi oss för att vi var tvugna att göra något". De bestämde sig för att totalrenovera en stuga på Bokenäset som tidigare inte har varit uthyrd. Tak, väggar, golv, fönster allt byttes ut, även kök och badrum byttes och samtidigt fick vissa rum fick byta plats. "Det var en väldig röra ett tag under vintern, men samtidigt är det bättre att göra alla ändringarna på en gång så att vi får ett bra hus från början istället för att göra små föbättringar med tiden" säger Anders och fortsätter sedan "Riktigt skönt kändes det när allt var klart och vi kunde ta emot våra första gäster. Alla har varit mycket nöjda."

 

Paralellt med huset på Bokenäset så införskaffades även ett hus i Sotenös kommun, bara 50 meter från vattnet. Även här gjordes ett omfattande renoveringsarbete för att höja standarden samt bättre tillgodogöra utsikten över Åbyfjorden.

 

"aseaview.se" har sedan tidigare även 2 andra stugor med havsutsikt som hyrs ut per vecka, året om.

 

"aseaview.se" grundades 2007 för att hyra ut stugor till besökare från Sverige och utlandet. Företaget erbjuder stugor på västkusten med havsutsikt. aseaview.se drivs av makarna Joan och Anders Karlsson.

###

 

Ring +46-731-025523 eller skicka ett e-mail till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it du önskar mer information eller om du vill boka en interview med Anders Karlsson.

 Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! LinkedIn!